Dizajn umjesto prosjeka

Upoznati metale

 - Vaš hrvatski partner u isporuci i kompetenciji

 

  • Kod ProMetalla kreativnost oblikuje svakodnevicu.

    Međutim, danas više nije dovoljno biti samo kreativan.

    Već dugo znamo da je za održavanje našeg, a u krajnjoj liniji i Vašeg uspjeha ključna individualnost. To vrijedi za najmanji filter ili element za zaštitu od buke u automobilskoj industriji kao i za zaštitnu rešetku stroja ili kompletno oblikovanje fasade. Uspjeh ostvarujemo kreativnošću i individualnošću u nacionalnim i međunarodnim okvirima. Ostvarujemo ga i zahvaljujući našem velikom asortimanu u koji je, naravno, uključen i široki izbor standardnih proizvoda. Sve su te komponente zaslužne za to da se uspješno dokazujemo na međunarodnom tržištu.

    Zahtjeve kupaca uvijek ostvarujemo pomoću dobrih zamisli i potrebnih specifičnosti. Naših sedam grupa proizvoda to potvrđuje: perforirani limovi, istegnuti metali, žičano pletivo, rubni profili, rešetke, dekorativni limovi i arhitektura žičano pletivo. Izvrsne ideje naših partnera, prije svega arhitekata, implementiramo eksplicitno i s iskustvom. To garantira: optičke i tehničke želje naših kupaca se realiziraju detaljno i optimalno, zanimljivi planovi naših partnera točno se ugrađuju, a izradci se izrađuju individualno, optički lijepo i tehnički precizno.

    Savršeno izrađeni proizvodi obrađeni prema optimalno promišljenim zamislima, individualno za svakog pojedinog kupca: to su kameni temeljci za uspjeh naših kupaca u velikom području branše obrade metala.